2 DAGER PÅ HARDKJØR "GJENNOMFØRT" - 41 DAGER IGJEN

Hei igjen, meg selv/bloggen <3 

Grunnen til at jeg skriver "gjennomført" med anførselstegn i overskriften er fordi jeg poster dette innlegget såpass tidlig at dagen er ikke helt omme, men jeg skal gjennomføre. Jeg poster tidligere fordi jeg skal få besøk av en venninne, og jeg føler meg ikke fomfortabel med å poste mens hun er tilstede. Jeg har akkurat kommet hjem fra skolen, hvor jeg har klart å følge min matplan bra selvom jeg har vært litt sulten. Det frister litt ekstra når jeg har venninner som kjøper seg masse digg i kantina på skolen osv, men jeg klarer meg fint. Jeg fikk vite at middagen ikke var før kl 1900, noe som er nedtur da jeg har nådd kaloriinntak med forkost, lunsj og middag, noe som gjør at jeg ikke får spist noe i mellom kl 12.00 og 19.00. Men jeg klarer meg! Når jeg har nådd mitt mål om forhåpentligvis 6uker så kan jeg jo gradvis begynne å spise litt mer normalt. 

 

På treningsplanen i dag står det "fri", noe jeg gjør for å restituere etter intervallene jeg løp i går mtp at jeg har 2000m løpetest om et par dager på skolen. Dette gjør jeg altså for å løpe best mulig på testen min. Ellers så syntes jeg det går fint og jeg har egentlig ganske mye inspirasjon til å gjennomføre denne 6ukers dietten min. Jeg SKAL klare det <3 

 

Ellers i livet så har jeg det også ganske bra nå, gleder meg utrolig mye til sommerferie!! Skal på ferie med både familie, kjæreste og venner. ååååh, som jeg gleder meg. <3 Jeg har en ganske stor bekymringstanke for tiden da, og det er muntlig eksamenstrekk. Jeg kan virkelig IKKE komme opp i fransk da jeg er helt elendig i dette.. pray for me!! hva som helst annet.

 dagens bilde :)

Vi snakkes,

-N

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kvisehud

kvisehud

17, Oslo

Hei! Jeg er en 16år(snart 17), gammel jente som går på en medisin mot kviser kalt Isotretinoin. På denne bloggen vil jeg dele alle mine erfaringer, tips og forhåpentligvis forbedringer. Gjerne følg meg og min reise mot fin hud;)

Kategorier

Arkiv

hits