6 ukers hardkjør

Hei, bloggen <3<3

I dag er det ett år siden jeg startet på pillene, og nå er jeg tilbake :D Jeg skriver denne bloggen kun for meg selv nå, så om det noen gang skulle dukke opp en random leser så vet du det. :-) 

 

Jeg er tilbake på denne bloggen for en annen grunn, og den grunnen er for å hjelpe meg selv til å klare meg igjennom en 6ukers hard diett før jeg skal på ferie. Jeg trenger virkelig dette for å føle meg komfortabel med meg selv. Men ettersom jeg er tilbake etter ett år, så kan jeg jo starte med å fortelle litt om huden min. Huden min ble bare bedre og bedre jo lengre ut jeg kom i kuren, og ved typ 3mnd og utover så har huden min vært utrooolig bra!! og det er den enda :) Jeg er super fornøyd og angrer ikke et sekund på at jeg tok denne kuren. Da vet dere det, så lets move on too det nye temaet bloggen skal handle om. 

 

Her skal jeg altså dele mine tanker fremover i de 6 ukene jeg skal gå på en hard plan med både trening og diett. Jeg skal ned minst 6 kilo, og skal derfor ligge på 1000kcal om dagen + å trene endel. Jeg har laget en god plan som jeg kommer til å dele med dere dag for dag, ihvertfall de dagene jeg føler for det. Jeg ligger nå på typ 66 kilo, som betyr at jeg max skal ligge på 60 kilo etter endt 6 uker. 

 

Regler for min diett:

  • 1000 kcal om dagen i alle de seks ukene (bruk lifesum)
  • SUNN mat
  • Ingen cheat days
  • Følge treningsplanen 
  • 0 alkohol 

Det var noen av mine regler, så da håper jeg at jeg klarer å følge dette. Jeg SKAL klare det!! Jeg begynner i morgen, og gleder meg masse. Selvom det sikkert kommer til å bli tungt, og humøret til en utmattet meg ofte kan gå utover både venner, kjæresten og familie. uff.Skal prøve å unngå det. Når vi er inne på temaet så vil jeg bare minne meg selv på hvor sinnsykt heldig jeg er som har kjæresten min, og hvor mye bedre livet har blitt etter at han ble min. Vi har vært sammen i litt over fire måneder, og jeg håper virkelig at det varer. ååå jeg elsker han, verdens beste.

 

Vi snakkes i morgen, ved diett start ;)

 dagens bilde.

-N

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kvisehud

kvisehud

17, Oslo

Hei! Jeg er en 16år(snart 17), gammel jente som går på en medisin mot kviser kalt Isotretinoin. På denne bloggen vil jeg dele alle mine erfaringer, tips og forhåpentligvis forbedringer. Gjerne følg meg og min reise mot fin hud;)

Kategorier

Arkiv

hits