ISOTRETINOIN dag 29 + merkelig utslettt

Hei, igjen!!

Nå er det altfor lenge siden sist oppdatering.. Men jeg føler ikke at det er noe vits å opdatere dere når det ikke er noe nytt, for da vil innleggene bli veldig kjedelige i lengden. Det har ikke skjedd noe store forskjeller hudmessig siden sist. Huden min har helt klart blitt renere, men det blusser opp her og der fortsatt. Men utbruddene varer heldigvis ikke så lenge, og er ikke like dype og stygge som de var første uken. Jeg blir litt tørr på haken, og leppene utover dagen, men ellers går det bra.

 

Men! Jeg har fått noen utslett på armene, som jeg tror er en bivirkning på isotretinoin. Hvis noen som har gått på dette, eller har erfaring leser dette, så tar jeg gjerne i mot HJELP.

Slik ser de ut:Jeg har flere sånne merker på armene, men bare på armene. De er tørre, men klør ikke noe særlig. Jeg har vært endel i solen uten solkrem, noe som ikke er anbefalt, så dette kan være grunnen. Jeg skal snakke med hudlegen min da jeg drar dit på mandag for å hente ny resept. Jeg kommer til å oppdatere dere mer med disse utslettene senere.

 

Så, hvis du har noen erfaringer med dette, HJELP??

 

Håper alle får en god helg!

Også snakkes vi om ikke alt for lenge.

 

:)

#isotretinoin #kviser #hjelp #utslett #erfaring

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kvisehud

kvisehud

16, Oslo

Hei! Jeg er en 16år(snart 17), gammel jente som går på en medisin mot kviser kalt Isotretinoin. På denne bloggen vil jeg dele alle mine erfaringer, tips og forhåpentligvis forbedringer. Gjerne følg meg og min reise mot fin hud;)

Kategorier

Arkiv

hits