3 UKER PÅ ISOTRETINOIN + ukas favoritt

Hei, alle!

I dag er det tre uker siden jeg startet min isotretinoin-kur, og de siste to ukene har gått relativt fort. Jeg syntes tiden gikk super sakte den første uken, men det var fordi jeg var veldig utåmlodig, men etterhvert så tenker man ikke så mye på det, og da går det mye fortere. Det er flere jeg har lest om som har fått det verste utbruddet sitt i uke 3, men det stemmer ikke på meg. Huden min er myye finere nå enn det den var før jeg startet kuren. Jeg får et par utbrudd hver dag fortsatt, men de er små og går veldig fort bort. Så hvis det fortsetter med denne bedringen, så blir jeg super happy. Tenk at jeg snart har gått på de 1mnd, jeg gleder meg så myyye til jeg er ferdig, med forhåpentligvis fin hud. 

 

Denne uken har ikke vært så ille for meg, denne heller. Jeg har blitt litt mer tørr de siste dagene på haken, rundt nesa, på leggene og leppene. Men ikke noe sånn veldig plagsom tørrhet. Regner med at det blir mye tørrere lengre inn i kuren. Håret mitt er også litt tørt. Jeg har fått en ganke kraftig utnrudd på ryggen, men det skjuler jeg lett med håret og klær, så det er mye bedre å få det der enn i ansiktet. Ellers så går det fint mtp bivirkninger osv også! :-)

 

Dette produktet har vært min favoritt i uke 3 på isotretinoin:Denne kremen funker super bra på tørrhud og lepper. Jeg har brukt denne rundt nesen, noe som har funket helt supert, og ogsp på leppene om natten. Den er veldig fet, og hjelper til og med på sprukken hud. Denne burde iso-brukere virkelig kjøpe.

 

I dag så skal jeg på fest, og drikke litt alkohol. Jeg regner med at dette går bra, så lenge det er med måte. :)

 

God helg!

-Kvisehud

 

#kviser #isotretinoin #veientilfinhud #anbefaling #fuktighetskrem #tørrhud #alkohol

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kvisehud

kvisehud

16, Oslo

Hei! Jeg er en 16år(snart 17), gammel jente som går på en medisin mot kviser kalt Isotretinoin. På denne bloggen vil jeg dele alle mine erfaringer, tips og forhåpentligvis forbedringer. Gjerne følg meg og min reise mot fin hud;)

Kategorier

Arkiv

hits