ISOTRETINOIN dag 18

Hei, bloggen!:p

I dag er det atten dager siden jeg tok min første isotretinoin pille, og det har faktisk gått ganske fort. Jeg har ikke skrevet noe her på fire dager ellernoe, men det er jo fordi det ikke har skjedd noe særlig nytt. 

 

Nå som jeg er godt ut i uke 3, så tenkte jeg å fortelle litt hvordan det går. Jeg har ikke merket noen flere bivirkninger enda, bortsett fra at huden min på haken og rundt nesen er litt tørr og at jeg flasser fra hodebunn, så går det bra. Leppene blir også småtørre om det går lang tid i mellom hver lepomade påføring, men ellers så er de helt fine. 

 

Huden min ser faktisk overraskende bedre ut allerede! Får fortsatt endel kviseutbrudd, men det ser mye bedre ut enn det gjorde før jeg startet på pillene. Jeg har ingen av de dype underjordiske kvisene jeg hadde de første fem dagene heller. Men jeg er jo fortsatt bare litt over halvveis i første måned, så er fullt klar over at det kan komme værre utbrudd fortsatt. Men foreløpig klarer jeg meg veldig fint. Jeg har fått et lite "utsett" på armen. Er bare en liten rød tørr flekk, tror det er pga pillene. Det skal bli spennende å se hvordan huden ragerer på all den solen som er spådd ute nå, men jeg tror og håper at dette går fint.

 

Jeg får smøre meg med selvbruning i sommer! :-)

 quote of the day. <3

 

#kviser #isotretinoin #quote #quoteoftheday

 

Ha en fin kveld.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kvisehud

kvisehud

16, Oslo

Hei! Jeg er en 16år(snart 17), gammel jente som går på en medisin mot kviser kalt Isotretinoin. På denne bloggen vil jeg dele alle mine erfaringer, tips og forhåpentligvis forbedringer. Gjerne følg meg og min reise mot fin hud;)

Kategorier

Arkiv

hits