2 uker på ISOTRETINOIN + ukens favoritt #1

Hei, og god kveld fra meg! 

I dag blir det et aldri så lite kveldsinnlegg fra meg!! 

I dag er det nøyaktig 2uker siden jeg startet på isotretinoin, og de to første ukene har ikke vært noe spesielt vanskelig. Har vært noen dager hvor jeg har vært litt frustrert over huden, men ellers så har det gått fint. De to siste dagene, altså sent i uke to, så har jeg merket at huden på haken min blir ganske tørr utover dagen. Dette er ganske dritt, med tanke på sminken min osv. Flaks at det snart er sommerferie, og da blir det ikke så mye sminke. En annen bivirkning jeg har merket til de to siste dagene er tørr, flassende hodebunn som klør. Dette har ikke vært sånn veldig irriterende, men litt ekkelt at det kommer flass når jeg klør meg i hodebunn. Men dette er jo en bivirkning jeg bare må regne med, å jeg takler denne bedre enn tørr hud i ansiktet. Ellers så har leppene mine begynt å bli litt tørre. Jeg er avhengig av lepomade hele tiden, hvis ikke kjenner jeg at de begynner å tørke. De er ikke direkte TØRRRE enda, men er det ubehag i dem, og smålig tørrhet. Ellers så har jeg ikke merket noe nytt. Jeg har ikke hatt noe mer vondt i hodet, og huden på kroppen har ikke blitt tørr enda. :-)

 

Når det kommer til huden min så ser den helt ok ut. Får fortsatt endel utbrudd her og der, noe som seff er irr, men de er ikke like ille som de var første uken. Nå er det ca. sånn som det var før jeg begynte på kur, men kanskje også litt bedre. Jeg hatr hørt av mange at de fikk sitt verste utbrudd i uke 3, noe som blir spennende å se, ettersom uke 3 begynner nå. Får håper at dette ikke gjelder for min del. :-)

 

Jeg tenkte å ha en ukens favoritt etter hver avsluttende uke, sånn at dere får se hvilket produkt jeg har satt størst pris på denne uken. Min favoritt denne uken har vært, dermalogica sin ultra calming cleanser. Dette er en veldig mild cleanser, som ikke irriterer huden min i det hele tatt, noe jeg elsker!! Det er veldig deilig at denne cleanseren demper rødheten i huden min, isteden for å irritere slik at jeg ser helt tomat ut etter cleanser. Jeg føler også at denne har hatt effekt på å roe ned utbruddene mine litt, ettersom de var dypere og vondere før jeg kjøpte denne. Jeg anbefaler denne til alle som skal eller går på isotretinoin. Den er dyr, men verdt pengene. Det er viktig å passe på huden sin med ordenltige produkter, under en sånn kur som denne. :-)

 

Det var alt for i dag,

vi blogges!
 

#isotretinoin #kviser #hudpleie #cleanser #ukensfavoritt

5 kommentarer

Henriette Celin

28.05.2016 kl.00:00

Den rensen hørtes veldig god ut. Spesielt for min urene og røde hud. Hvor mye koster den? (:

kvisehud

28.05.2016 kl.12:28

Henriette Celin: Den er veldig god!! Jeg betalte rundt 500kr for den i butikk, men den er verdt pengene. Den er veldig stor og drøy i bruk, så den varer veldig lenge! :) Ha en fin dag.

Benedicte Arntzen

28.05.2016 kl.16:24

så herlig!

kvisehud

28.05.2016 kl.16:27

Benedicte Arntzen: Tusen takk for en hyggelig kommentar! :)

Henriette Celin

28.05.2016 kl.16:37

SV: Aha, så greit. Takk, det samme (:

Skriv en ny kommentar

kvisehud

kvisehud

16, Oslo

Hei! Jeg er en 16år(snart 17), gammel jente som går på en medisin mot kviser kalt Isotretinoin. På denne bloggen vil jeg dele alle mine erfaringer, tips og forhåpentligvis forbedringer. Gjerne følg meg og min reise mot fin hud;)

Kategorier

Arkiv

hits