ISOTRETINOIN dag 11

Hei, alle! 

I dag er det dag 11 på kur, tiden går fort om dagen. Jeg syntes dagene gikk veldig sakte de første 4-5 dagene(!!), men nå har jeg mye å gjøre med skole, trening, venner osv, så de siste dagene har gått veldig fort. At det går fort er noe jeg syntes er veldig deilig, mtp at jeg gleder meg til å se forbedringer. Gleder meg til å komme litt godt ut i kuren. 

 

Jeg har ikke blitt noe mer tørr enda, og har heller ikke merket så mye mer til bivirkninger. De to siste dagene har jeg hatt litt vondt i hodet, men det kan være fordi jeg har trent ganske hardt nå, og fått i meg litt for lite. Kan komme tilbake til dette senere, da jeg vet om det er en varig bivirkning.

 

Jeg var å farget håret hos frisøren i går. Jeg vet at dette kanskje ikke var så lurt, ettersom håret blir tørt av å farge det, og i tillegg kan det bli veldig tørt utover i kuren. Men jeg måtte, for håret mitt var feilfarget. Hos frisøren kjøpte jeg en hårkur, som er for tørt hår. Denne hårkuren skal gjennopprette fuktbalansen til tørt hår.Sånn ser den ut! Jeg vil selvfølgelig komme tilbake til den senere, da jeg har brukt den litt og funnet ut om den funker som den skal!

 

Håper alle får en fin kveld, og holder ut de siste dagene før sommerferien.

 

Vi blogges!

#isotretinoin #kviser #tørthår #hårkur

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kvisehud

kvisehud

16, Oslo

Hei! Jeg er en 16år(snart 17), gammel jente som går på en medisin mot kviser kalt Isotretinoin. På denne bloggen vil jeg dele alle mine erfaringer, tips og forhåpentligvis forbedringer. Gjerne følg meg og min reise mot fin hud;)

Kategorier

Arkiv

hits