ISOTRETINOIN dag 10

Hei, igjen!

Jeg har hatt et par dager pause fra bloggen nå, og det er rett og slett fordi det ikke har vært noen forandring. Er ikke så veldig mye som har skjedd nå heller, men siden det er dag 10, og det er en dag hvor veldig mange får oppbluss i huden, så tenkte jeg å blogge litt om hvordan det går med meg og huden min.

 

Som sagt så er vi nå på dag 10. Før jeg begynte å ta disse pillene, så leste jeg mye rundt. Jeg har lest flere erfaringer om at det har kommet et oppbluss i huden, rundt dag 10. Så jeg har vært forberedt. Huden min har fått noen nye utbrudd i dag.., men ikke så ille som forventet. Det som er så irriterende er at kvisene er så "bakteriefulle", pga alt skal ut før det blir bedre. Så jeg får noen hvite "hoder" på dem i løpet av dagen, og er det noe jeg hater så er det akkurat det!! Jeg klarer ikke å la være å pille, haha.. 

 

Jeg har ikke merket så mye mer på bivirkningsfronten. Flasset i panna har roet seg, fuktighetskremen La Roche Posay, fungerer veldig bra. Ellers så har jeg merket at leppene begynner å bli "livløse" og litt tørre, dette kommer nok bare til å bli verre og verre.;-) Hodebunnen min har også blitt litt tørr. 

 

Ellers så har jeg det veldig bra nå!! Motivasjonen er på topp, og jeg gleder meg så mye til å se forbedringer i huden. I starten var jeg litt lite motivert for denne første måneden, men nå er jeg bare super HAPPY for at jeg går på en medisin som denne og har muligheten for å bli bra. :-D

 

her ser dere før og etter bilder av bloggeren SOPHIEELISE. Fantastisk!! Blir veldig motivert og glad av å se sånne bilder. Håper jeg får samme effekt som hun fikk.

 

So far so good!!,

Vi snakkes.

 

#isotretinoin #kviser #førogetter #renhud #sophieelise

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kvisehud

kvisehud

16, Oslo

Hei! Jeg er en 16år(snart 17), gammel jente som går på en medisin mot kviser kalt Isotretinoin. På denne bloggen vil jeg dele alle mine erfaringer, tips og forhåpentligvis forbedringer. Gjerne følg meg og min reise mot fin hud;)

Kategorier

Arkiv

hits