1 uke på ISOTRETINOIN overstått

Heihei, alle sammen!

Da er min første uke på isotretinoin overstått, og derfor tenkte jeg å lage et lite oppsummerings-innlegg. Vanligvis vil disse "oppsummerings-innleggene" komme hver måned, men jeg hadde også lyst til å lage et for første uka. 

  • Punkt 1: Huden min. 

Fikk flere utbrudd allerede ved dag 3, som varte til rundt dag 5-6. Utbruddet har roet seg, og nå etter 1uke, ser huden min veldig bra ut faktisk. (Regner med at det vil komme et oppbluss rundt dag 10, ettsom jeg har hørt mange andre har hatt det)

 

  • Punkt 2: Bivirkninger.
  1. Oppbluss av kviser ved dag 3. Store og vonde kviser som gjorde veldig vondt å røre.
  2. Små flassing i ansiktet, kom ved dag 6 og forverret seg litt til dag 7.

 

  • Punkt 3: Erfaringer, tips eller triks.

Ettersom jeg bare har gått på denne kuren i en uke, så er det vanskelig å komme med direkte tips allerede. Men har allikevel et par små ting jeg vil anbefale, selvom jeg bare har brukt det i noen dager. 

Tips 1:


Avkjøle de underjordiske kvisene med en isbit. Jeg vet at dette er et såkalt "kjerringråd" som får mange til å tvile på at det fungerer, men det har faktisk fungert på meg. Det har så klart ikke fått den underjordiske kvisen til å gå bort, men det har fått hevelsen til å gå ned. Så mitt tips er å avkjøle de vonde kvisene, (for tro meg de jeg har fått den første uken har vært VONDE!!) et par ganger daglig. Dette fikk hevelsen på mine kviser til å gå ned på bare et par dager, og nå er de faktisk ikke vonde lengre. Jeg tror ihvertfall at dette hadde effekt! :-)

 

Tips 2:Kjøp denne fuktighetskremen, den er GULL verdt!! Huden i ansiktet har allerede blitt tørr, og det fikset seg med et par lag av denne. Den er kanskje litt dyr, men det blir verdt det. Jeg har lest veldig mange anbefalinger på denne, og det var også denne de anbefalte på apoteket.

 

Det var alt for i dag. Jeg hadde satt utroolig stor pris på tilbakemeldinger, eller om noen der ute har noen tips til meg. Jeg har akkurat startet på kur, så har utrolig lite erfaring enda. 

 

God helg!

 

#isotretinoin #kviser #kjerringråd #renhud #fuktighetskrem

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kvisehud

kvisehud

16, Oslo

Hei! Jeg er en 16år(snart 17), gammel jente som går på en medisin mot kviser kalt Isotretinoin. På denne bloggen vil jeg dele alle mine erfaringer, tips og forhåpentligvis forbedringer. Gjerne følg meg og min reise mot fin hud;)

Kategorier

Arkiv

hits