ISOTRETINOIN dag 6

Hei, alle fine!

I dag har jeg vært på kur i seks dager. Har enda ingen nye bivirkninger å komme med, bortsett fra at huden i ansiktet mitt har blitt litt småtørr noen steder. Spesielt rundt utbruddene. De store kvisene jeg har på haken er ikke like vonde nå(jippi!!), men de er fortsatt like synelige.. I tillegg har jeg fått et utbrudd over leppa, som gjør vondt, altså en ny underjordisk kvise.. Jeg har et lite triks som funker mot hevelsen på underjordiske kviser, å det er å avkjøle de med en isbit. Jeg gjorde det et par ganger i går, og også i dag, de har allerede blitt bedre!! 

 

Jeg fjernet netopp sminken min, og det fikk meg til å tenke på hvor mye jeg gleder meg til å (forhåpentligvis), kunne gå uten hudsminke å fortsatt føle meg komfortabel. Jeg har faktisk ikke noe i mot utseendet mitt uten smnke. Hvis man ser bort ifra huden min, så er jeg veldig fornøyd. Skal bli godt å slippe dette hver eneste kveld.. og JA, jeg bruker endel foundation.

 

Ellers så kom jeg over noen veldig fine videoer istad, som fikk meg i "bedre" humør. Man må godta seg selv for den man er, det er det viktigste av alt!! Ikke la en kvise ødelegge dagen din, huden din, eller utseendet sier ikke noe om deg som person. Vi er alle nydelige! 


En av mine favoritt sanger!

 


Denne videoen anbefales virkelig å se!! Utrolig tøff jente, som inspirerer meg veldig.

 

Det var nok for i dag, vi snakkes i morgen :)

 

#isotretinoin #kviser #selvtillit #vakker 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kvisehud

kvisehud

16, Oslo

Hei! Jeg er en 16år(snart 17), gammel jente som går på en medisin mot kviser kalt Isotretinoin. På denne bloggen vil jeg dele alle mine erfaringer, tips og forhåpentligvis forbedringer. Gjerne følg meg og min reise mot fin hud;)

Kategorier

Arkiv

hits