ISOTRETINOIN dag 5

OBS! Dette innlegget kommer litt forsent. Skulle vært publisert 18.mai. 

 

Hei, folkens. 

Da er jeg ferdig med min dag 5 med isotretinoin. Jeg syntes dagene går veldig sakte, samtidig som at de har gått fort. Har vel ikke så veldig mye nytt å komme med i dag, heller. De store vonde kvisene er fortsatt på haken min, dessverre. Tror nok det tar en god stund til disse blir borte. Dum som jeg er så klarer jeg ikke la være å pille på dem, og jeg har merket at området rundt dem blir mer sårt og tørt enn vanlig. Jeg har fått noen tørre hudflak sånn akkurat rundt disse kvisene. Jeg gleder meg så mye til denne "værre før bedre" perioden er over, helt ærlig, sånn det er nå så føler jeg meg helt for jævlig stygg. Ikke komfortabel i det hele tatt, verken med eller uten sminke. Når det kommer til magen, så er den helt fin i dag. Var nok bare noe jeg hadde spist ellernoe, ettersom det gikk over så fort. Humøret mitt er også bra, hvis vi ser bortifra at jeg er veldig lei av kvisene. Ellers ingen nye bivirkninger eller endringer.

 

Jeg leste litt rundt på nettet etter gode renseprodukter mens man går på denne medisinen, ettersom huden blir så tørr og sår etterhvert. Jeg fant noen produkter som skulle være veldig bra, og dro ned til byen. De i butikken anbefalte de på det sterkeste, så mamma var så snill å kjøpte de til meg. Jeg vil komme mer tilbake til produktene da jeg har brukt de en stund, men her er de ihvertfall:

Dette er en veldig mild cleanser fra dermalogica. Den heter ultracalming cleanser noe som taler for seg selv. Den passer til veldig sensitiv hud, og tørker ikke ut eller irriterer. Den demper rødhet og roer ned huden isteden. Dette passer veldig bra til hud som er uttørket av isotretinoin. Den er ganske dyr, rundt 500kr, så jeg skal komme tilbake med om den er verdt pengene senere. 

Neste var denne multiactive toneren fra dermalogica. Dette er en fuktighetsgivende toner, som jenver ut huden og gir fuktighet. Denne skal brukes etter cleanser, rett før fuktighetskrem. Som fuktighetskrem kommer jeg til å fortsette å bruke den fra LA ROCHE-POSAY. Denne toneren var også litt dyr, rundt 300, tror jeg. Så jeg vil også komme tilbake til denne senere, hvordan den har fungert og om den er verdt pengene. 

I tillegg til de to produktene jeg har fått anbefalinger om, så kjøpte jeg denne sminkefjerneren. Jeg har tidligere brukt den vanlige, uten olje i, som har fungert veldig bra på å rense og fjerne sminke likt.  Faktisk noe av det beste jeg har prøvd til å fjerne absolutt ALLE sminkerester. Denne gangen ville jeg prøve den med olje i, ettersom den passer til tørr og sensitiv hud. Og jeg regner med at huden min kommer til å bli ganske så tørr og sensitiv på denne kuren. 

 

Jupp, det var alt for i dag. 

 

Ha det bra!!

#isotretinoin #kviser #renhud #dermalogica #garnier

4 kommentarer

19.05.2016 kl.12:46

Hei! Veldig fin blogg. Gode produkt anbefalinger, bruker dem selv! :)

kvisehud

19.05.2016 kl.13:35

Anonym: Tusen takk! :-) Setter stor pris på tilbakemelding.

Katrines skjønnhetsguide

19.05.2016 kl.14:53

Vær obs på at rensevannet med olje har parfyme i seg, så om du blir sensitiv på kuren kan det være den orginale er bedre i lengden. Men de er jo ikke så dyre, så ikke krise om du må bytte de ut, værre med rensen til 500kr der ;) Men den med olje funker supert til øyensminken da, den fjerner ALT på null komma svisj :D

kvisehud

19.05.2016 kl.17:34

Katrines skjønnhetsguide: Hei, tusen takk for råd. Det skal jeg huske på!! :) Takk for at du tok deg tid til å lese innleget mitt. Ha en fin dag.

Skriv en ny kommentar

kvisehud

kvisehud

16, Oslo

Hei! Jeg er en 16år(snart 17), gammel jente som går på en medisin mot kviser kalt Isotretinoin. På denne bloggen vil jeg dele alle mine erfaringer, tips og forhåpentligvis forbedringer. Gjerne følg meg og min reise mot fin hud;)

Kategorier

Arkiv

hits