ISOTRETINOIN dag 4

OBS! Dette innlegget kommer litt forsent. Skulle vært publisert 17.mai.

Hei, igjen og god 17.mai!!

Gratulerer med dagen til Norge:-)

Da er jeg ferdig med min dag 4 på denne "heste-kuren", og jeg lever enda. Neida, hehe. Jeg har enda ikke merket noen voldsomme forandringer. Jeg har fortsatt de dype vonde kvisene på haka..:(, og det ser ikke ut som de har tenkt til å forsvinne med det første. Heldigvis er det bare haka. Disse kvisene er veldig vankselige å dekke til med sminke, derfor valgte jeg desverre å holde meg inne på 17.mai.. er litt dårlig form i tillegg. Er så kjedelig når kviser skal ødelegge sosialeantenner. Når det er sagt, så har jeg faktisk ganske gode sosialeantenner. Men, jaja! Huden min har blitt litt fetere(det er nok pga fuktighetskremen) og jeg var litt løs i magen i dag tidlig(det kan skyldes noe annet også), ellers så har jeg ikke merket noen nye bivirkninger. Humøret mitt er mye bedre i dag.

 

  •  Tips til de som går på/skal gå på/eller har lyst til å gå på kuren:

Sjekk ut denne videoen! Hun har også månedlige updates på youtuben sin, om hennes opplevelse med pillene. Hun har gode tips og enorme forbedringer. Hun forklarer alle bivirkninger veldig godt i de månedlige updatesene som ligger på kanalen hennes. Videoer som denne gjør meg veldig motivert for fortsettelsen på denne kuren!! :


Håper alle har hatt en fin 17.mai.

 

Vi snakkes :-)

Én kommentar

19.05.2016 kl.12:46

Fantastisk youtuber du har linket til!! Anbefales på deg sterkeste, fra meg også!

Skriv en ny kommentar

kvisehud

kvisehud

16, Oslo

Hei! Jeg er en 16år(snart 17), gammel jente som går på en medisin mot kviser kalt Isotretinoin. På denne bloggen vil jeg dele alle mine erfaringer, tips og forhåpentligvis forbedringer. Gjerne følg meg og min reise mot fin hud;)

Kategorier

Arkiv

hits