ISOTRETINOIN dag 3

OBS! Dette innlegget kommer noen dager forsinket. Det skulle vært publisert 16.mai. 

Hei, dere!

I dag er det dag 3 av min 6mnd lange vei til fin hud! Helt siden jeg startet pillene har jeg vært veldig redd for denne "værre før bedre" perioden, men tenkte at det skulle ta ganske land tid før denne kom. Men der tok jeg feil!! I løpet av dagen i dag så har huden min blitt en god del værre. Jeg har fått store underjordiske kviser på haka, og de gjør utrolig vondt å røre!! Jeg er veldig dårlig på å la være å pille også, så jeg klarte jo så klart ikke å la være.. Jeg har også vært i veldig dårlig humør i dag, men jeg tror dette skyldes kvisene, for det er ingenting som gjør meg i mer dårlig humør. Ellers har jeg ikke merket noe til bivirkninger enda. 

 

Uansett, så er det viktig for meg å huske på at disse kvisene ikke er langvarige. Det kommer nok til å bli utrolig hardt for meg den første måneden, om huden skal være sånn hele veien, men jeg må tenke på at det skal bli bedre ettehvert. Og det er ingenting jeg vil mer akk nå, enn å få fin hud. Så jeg er ganske sikker på at dette kommer til å være verdt det!! Hold hodet hevet, sier jeg bare. :-)

  Ha en fin kveld! :-)

 

#isotretinoin #renhud #kviser 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kvisehud

kvisehud

16, Oslo

Hei! Jeg er en 16år(snart 17), gammel jente som går på en medisin mot kviser kalt Isotretinoin. På denne bloggen vil jeg dele alle mine erfaringer, tips og forhåpentligvis forbedringer. Gjerne følg meg og min reise mot fin hud;)

Kategorier

Arkiv

hits